Om

Hvem er vi


Klubben er en frivillig forening registrert i Brønnøysund registeret, og alt vi gjør, gjøres av frivillige, ivrige og sosiale dansere.


Klubben ble stiftet våren 1995 i Moss av Berit og Freilif Zakariassen, og navnet vår, Wild Horse, kommer fra Wild Horse Saloon i Nashville.


Aktiviteter

Vi er en aktiv klubb med ønske om å fremme line dance og line dance miljøet.  Vi har siden 2001 arrangert helgekurs 1-2 ganger i året, med både egne og innleide instruktører. I tillegg holdes line dance kvelder og andre sosiale arrangementer innimellom.

Vi er også ute og holder oppvisning på alt fra festivaler til private selskap, firma arrangementer, utesteder, amcartreff, butikker, og lignende.


Vi har konkurrert i NM i line dance. 2002 deltok vi med Team og endte med 4. plass, samt koreografi av Anette Holtet og Mona (da Fjeldberg) Gunneriussen med 2. plass.

NM 2003 var det kun deltakelse med koreografi av Anette Holtet og Mona (da Fjeldberg) Gunneriussen med 1. og 2. plass.


Kurs

Vi har tidligere fra januar 2004 til juni 2005 holdt kurs i Drøbak.  Fra september 2004 til sommeren 2005 hadde vi barnekurs i Moss.  Siden august 2006 har vi holdt kurs i Kråkstad hvor vi er aktive enda.  I Moss har vi hatt kurs siden våren 1995.


Vi tar glede i å leie inn instruktører som tidligere ikke har vært i Norge, som f.eks Kate Sala til våres 10 års jubileum, Guyton Mundy til våres 15 års jubileum, Maria Maag for weekend workshop, Scott Blevins, og flere blir det.